Pentru imbunatatirea navigarii si experientei, acest site foloseste fisiere de tip cookie

Prin continuarea pe acest site sunteti de acord cu privire la folosirea fisierelor de tip cookies.


2015

„Turneu National Farmexpert” ” alaturi de Holograf, cea mai longeviva si de succes trupa din Romania, fiecare dintre albumele ei continand piese care au ajuns hit-uri.

mai mult

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

„FARMACISTUL de spital, veriga indispensabila in sistemul medico – farmaceutic”, editia a-II-a este un eveniment dedicat farmacistilor de spital, ce are drept punct central de discutie farmacia de spital si ultimele noutati in sistemul medico – farmaceutic.

mai mult

 
 

2014

Turneu National Farmexpert - „Descult in parc” prezinta aventura unui cuplu proaspat casatorit, care se confrunta cu problemele vietii cotidiene la care se adauga si prezenta unor vecini foarte "draguti si binevoitori". 

mai mult

 

„FARMACISTUL de spital, veriga indispensabila in sistemul medico – farmaceutic”, Editia I, este un eveniment dedicat farmacistilor de spital ce are drept punct central de discutie farmacia de spital si ultimele noutati in sistemul medico – farmaceutic.

mai mult

 
 

2013

Recital "Horia Brenciu & HB Orchestra". Brencinol forte este un supliment ce se foloseste impotriva deficitului de distractie si insuficientei fericirii. Administrat celor peste 5.000 de invitati, din 9 orase, timp de peste 2 ore efervescente, reactiile adverse au fost: zambet contagios, voie buna si relaxare.

mai mult

 
 

2012

Turneul de teatru ”Mascariciul”. Horatiu Malaele si Niculae Urs, protagonistii acestui spectacol de o frumusete aparte, au incantat peste 6.500 de colaboratori si parteneri Farmexpert din 12 orase.

mai mult

 

Cartea ”Marketing pentru Farmacisti” de David A. Holdford.
Cartea a fost editata cu sprijinul Editurii Humanitas, fiind cotata de presa de specialitate a fi una dintre cele mai bune carti de marketing pentru farmacisti, reprezentand un instrument de lucru foarte util  si confirmand inca o data ideea ca ”Marketingul este o metoda sigura de a determina schimbarea”.

mai mult

 
 

2011

Evenimente pentru farmacisti/doctori – organizate in marile orase din Romania

mai mult

 

Lansarea cartii „Managementul farmaciilor“ - Farmexpert a organizat lansarea oficiala a cartii "Managementul Farmaciilor" printr-un eveniment ce a avut loc in data de 25 octombrie 2011, la hotelul Howard Johnson.

mai mult